PodcastPodcast

Vacanța de vară

Iată-ne ajunși la al 8-lea episod din acest an.

Pare puțin, dar e mult. Sunt multe ore de muncă - de citit articole, de văzut documentare sau video-uri pe Youtube, de structurat informații și de scris. De rescris, de citit, de modificat. De înregistrat, de editat, de făcut montajul muzical. De făcut și programat newsletterul, de construit promo-ul pentru Facebook și de publicat pe grupuri. Și în tot timpul ăsta, de scris și publicat diverse momente importante ale istoriei muziale pe Facebook.

E ceva distanță de la primele episoade ale acestui podcast - și ca format, ca lungime, dar și în ceea ce privește conținutul. Timpul așează și clarifică lucrurile.

Și pentru că acum e timpul concediilor, Rock Story va lua o mică pauză, în care poate că se vor mai așeza și clarifica diverse. Ne reauzim pe la finalul verii, cel mai probabil la început de septembrie.

Știu că am promis niște concursuri - n-am uitat de ele, dar stelele nu se aliniază atât de repede pe cât vrem noi. E doar un delay, nu o renunțare. Ce-i al vostru e pus deoparte.

Dacă aveți idei sau sugestii despre cum putem să îmbunătățim împreună Rock Story, le aștept la [email protected] sau în mesaj pe Facebook. Până ne auzim din nou, vă urez vacanță plăcută, muzică de calitate și voie bună!

Rock Story  

S-a întâmplat în ziua astaS-a întâmplat în ziua asta